Video: Første kig på Googles bærbare med Chrome OS

Nikolaj Sonne fra So ein Ding har fået gulerødderne i en CR-48, Google’s prototype af en bærbar med cloud-styresystemet Chrome OS på – og vi har fået lov lige at låne den.

Det er altså en computer som udelukkende lever på nettet – med de fordele og ulemper dét så kan give…

Er man bekendt med Google’s Chrome-browser vil mange ting være bekendte, og hiver man sine indstillinger ind kan man gå igang med at browse, tjekke mail, skrive Google-dokumenter og så videre ligesom man plejer.

Men man skal også vænne sig til at der fx ikke lige er mulighed for at installere sine normale programmer – man skal istedet en tur omkring Web App-butikken og håbe programmet er blevet lavet som browser-app. Og det er ikke sådan helt lige til at få fx billeder fra digital-kamera ind på maskinen.

Men det er som sagt også “kun” en prototype der skal vise mulighederne i browseren som styresystem.

Her er et kort første kig på maskinen – og mon ikke vi kommer til at tale meget mere om den og om Chrome OS i denne uges Harddisken?

4 kommentarer to “Video: Første kig på Googles bærbare med Chrome OS”

  1. Kristoffer Says:

    Det ligner MEGET en sort Macbook.

  2. Tweets that mention Video: Første kig på Googles bærbare med Chrome OS « Harddisken -- Topsy.com Says:

    […] This post was mentioned on Twitter by Henrik Fohns and others. Henrik Fohns said: Første korte video-kig på Google's CR-48 – en prototype-laptop med Chrome OS: http://bit.ly/fdeINH Hør @nikolajsonne 's take i HD idag. […]

  3. Thomas Says:

    Fræk lille sag og smart at lave WiFi igennem mobilen.
    Som storforbruger af google apps er den kun et spørgsmål om prisen der afgør om jeg skal ha en i 2011.

    Og så syntes jeg at baggrundskulisserne i optagelsen virker meget autentiske. Det må have taget mange timer at få studiet til at se så ehh.. u-googlet ud ;0)

  4. Anders Høeg Nissen Says:

    Folkene i DRs effekt-lager har været på total hasteopgave for at skabe illusionen om en arbejdende redaktion i baggrunden 🙂


Skriv en kommentar