Nokia Lumia 920: Stor og lækker, men ikke perfekt

Jeg har nu siden i fredags brugt Nokias nye flagskib, Windows Phone 8-mobilen Lumia 920 som både underholdningsmaskine, arbejdsredskab og kontakt til diverse sociale netværk – og her er mine foreløbige tanker.

Den korte version for den travle læser:

Lumia 920 er en glimrende mobil, der dog trækkes lidt ned af irritationsmomenter i Windows Phone 8 og visse mangler i app-butikken.

Nedenstående er ikke en minutiøs gennemgang af alle funktioner, hverken når det gælder Lumia-hardwaren eller Windows Phone 8 – det må man læse andetsteds (fx hos TechRadar, The Verge eller Cnet).

Det er snarere et sammendrag af mine personlige oplevelser, der så forhåbentlig kan give et indtryk af hvordan maskinen opfører sig ude i virkeligheden…

Lidt hurtige tal

Skal man alligevel opsummere lidt, så er det altså Nokias for tiden største og kraftigste håndsæbe, med 4.5-tommers skærm (1280×768 pixels), 8.7 Megapixel PureView-kamera (ueh!), 1GB RAM og 32GB lagerplads.

Derudover kan i forbifarten nævnes NFC-chip, batteri der kan oplades trådløst (i test-kittet medfølger en fræk lille FatBoy-brandet pude mobilen kan ligge og suge strøm fra), og at skidtet drives af en 1.5GHz SnapDragon processor.

Inde i maven på Lumiaen finder man altså Windows Phone 8, den nyeste version af Microsofts mobile styresystem. Mobil-Windows blev jo præsenteret i version 7 sidste år på Nokias Lumia 800, som en total genopfindelse af det stærkt forældede Windows Mobile 6.5.

WP8 blev præsenteret officielt for et par uger siden, og blandt nogle af de omtalte funktioner var større fleksibilitet i design og tilpasning af start-skærmen (som jeg har fiflet lidt med), og det såkaldte Kid’s Corner til styring af hvilke funktioner i mobilen børn og andre nysgerrige sjæle kan pille ved (og det har jeg som børnefri voksen ikke leget med).

Men til oplevelserne:

Gennemdesignet hardware

Jeg er ret vild med designet af Lumia 920.

Det er helt åbenlyst en forvokset udgave af sidste års Lumia 800, og skulle man sætte en finger på noget så er det måske at den er vokset lovlig meget.

Det er selvfølgelig rart med den store skærm, men til gengæld er mobilen decideret massiv, grænsende til det uhåndterbare – i hvert fald i mine hænder.

Det føles også som om overfladen er blevet lidt glattere, hvilket kan forstærke fornemmelsen af at man lejlighedsvis er ved at miste grebet, i hvert fald indtil man vænner sig til at gå rundt med den steroide-forvoksede plastikblok.

Og så er skærmen måske næsten en anelse for følsom (i hvert fald indtil man lærer at slå følsom-nok-til-at-fange-input-selvom-du-har-handsker-på-funktionen fra), hvilket betyder at man ganske ofte ufrivilligt får startet Bing-søgningen via knappen nede i hjørnet…

Men den er solid, flot bygget og stilmæssigt gennemført (selvom et par af ændringerne fra Lumia 800 måske har anonymiseret designet en anelse, men nu er vi ude i marginalerne…).

Snappy snapshots

Kameraknappen starter – surprise! – kameraet, også selvom mobilen er låst, og det går forholdsvis hurtigt, både med aktivering og med fokus.

Jeg har haft enkelte problemer med at få den til at fokusere præcis på det jeg gerne vil tage billede af, hvis der er stor dybde i motivet, men det er mest et vanespørgsmål, hvor man lige skal finde ud af hvordan man tapper på skærmen for at fokusere og tage billedet.

Man kan bruge hele skærmen som udløser, hvilket i de fleste tilfælde er pænt smart, omend man altså også kommer til at tage billeder der ikke helt var planlagte.

Billederne er også ret imponerende – og skarpe selv i dårlig belysning – men jeg synes de har en blåtoning især når man sammenligner med billederne fra en iPhone 4S, der omvendt ser næsten gule ud ved siden af Nokia’s snaphots.

Videooptagelserne ser også – i en stærkt uvidenskabelig og højst foreløbig vurdering – ganske udmærkede ud.

Lækker lyd

Lyden i Lumia 920 er ren og klar, både når det gælder samtaler og når der skal lyttes musik.

Det hører også med til historien at de medfølgende hovedtelefoner er af in-ear typen, hvilket giver langt bedre støjdæmpning og musikoplevelse end dem som fx følger med fra Apple (note: jeg har ikke prøvet iPhone 5-hovedtelefonerne) eller de fleste andre mobiler.

Det er dog stadig uforståeligt hvorfor der ikke er volumen-kontrol på headsettet, når nu det er udstyret med mikrofon og knap til at tage imod opkald (og starte/stoppe afspilning af musik eller podcasts).

Og jeg forstår stadig ikke hvorfor de fleste mobilproducenter vælger at anbringe minjack-stikket i toppen. Det betyder i hvert fald for mig, at telefonen altid vender forkert når jeg haler den op af forlommen på mine bukser…

Men den samlede vurdering må lyde, at hvis man ellers er parat til at tackle den gigantiske formfaktor, så er hardwaren både kapabel og lækker.

Windows Phone 8

Mine oplevelser med Windows Phone 8, apps og butik er dog mere blandede.

Mit udgangspunkt var og er, at jeg faktisk rigtig gerne ville have at Microsoft lykkes med både WP8, Windows 8 til pc’er og deres Surface-tablets.

For det første fordi der sidder rigtig mange mennesker og bruger Windows derude, og bedre oplevelser de får, jo gladere bliver jeg. Så flink er jeg nemlig.

Og for det andet fordi jeg mener at Apple og Android sagtens kan bruge lidt udfordring.

Microsoft har tænkt deres version af et mobilstyresystem ret anderledes end de to hovedkonkurrenter, og grundlæggende synes jeg faktisk, at WP8 er virkelig lækkert designet.

Det tager ikke mange øjeblikke at vænne sig til systemet med en startskærm med genveje og dynamisk opdaterede “fliser” (Live Tiles, som de kalder det), og så – med et hurtigt swipe – en liste med de apps man har installeret.

Småfejl og irritationsmomenter

Men i min brug af mobilen over de seneste dage er jeg altså stødt på en række irritationsmomenter – nogle af dem skyldes muligvis at jeg ikke har vænnet mig til WP8 endnu, men de fleste føler jeg er ret åbenlyse.

For det første kræver det altså en lille smule tilvænning at hoppe mellem apps, start-skærm og app-liste, og selvom man efterhånden lærer at vide hvor man ryger hen når man bruger tilbage-knappen (er det til forrige billede i samme app eller til sidst benyttede app?), så bliver jeg stadig overrasket fra tid til anden.

Og så bliver jeg aldrig venner med den såkaldte People Hub, hvor al ens interaktion med venner, kolleger og familie på Facebook og Twitter samles. Det er simpelthen uoverskueligt for mig hvad der er sket hvor.

Omvendt er man jo ikke tvunget til at bruge den, men kan bare installere Twitter og LinkedIn og Facebook og hvad har vi.

Musik frem og tilbage

Ellers var noget af det første jeg gjorde at lave et 30-dages prøve-abonnement på Microsofts nye musikstreaming-tjeneste.

Det krævede dog lidt tasten frem og tilbage at få skidtet til at virke. Ikke fordi det var svært at indtaste kreditkortoplysninger eller få bekræftet abonnementet, men fordi der forvirrende nok stadig står priser på den musik man finder gennem Musikbutikken.

Der gik en rum tid før jeg turde klikke på Mumford & Sons nye Babel-album, fordi der altså stod at det kostede 76 kroner, selvom det viser sig at man jo bare kan klikke, streame og lytte musikken (jeg har i hvert fald ikke fået nogen regning endnu) som en del af Xbox Music Pass.

Den slags inkonsistenser var der en del af – fx også når jeg gerne ville finde podcasts.

Klikker man på podcasts (uden at have loadet nogle via en app eller via iTunes) får man at vide at man ikke har nogle, men at man kan gå i Microsoft Store og finde nogen. Men det kan man bare ikke.

Klikker man sig i butikken er der ikke noget link til podcasts, og søger man dukker ingen frem…

De podcast-apps som findes i butikken er heller ikke imponerende, så jeg endte altså med at synce Lumiaen med iTunes, hvilket så til gengæld fungerer aldeles udmærket, både med video, podcasts, fotos og musik.

Nåja, og når man så lytter til musik eller sine podcasts, så kan man ikke hoppe til et bestemt sted i afspilningen med et enkelt tryk eller trække i markøren. Man kan spole, jovist, men det kan dælme hurtigt bliver langsommeligt og rodet hvis man lytter til en timelang fil.

Mere mystik

Bliver vi ved de små irritationsmomenter, så synes jeg der er foretaget nogle mystiske valg når det fx angår tekst-markering.

Klikker man en gang, placerer man enten en cursor eller markerer et helt ord (med håndtag, så markeringen kan udvides). Det afhænger om man er på fx en webside eller i et redigerbart dokument hvad der sker, men det føles ikke konsistent.

Tapper og holder man, dukker der en cursor op som kan placeres præcist imellem ord og bogstaver så man kan redigere, men det fungerer altså ikke ligeså sømløst og intuitivt som på iOS og Android.

Samtidig mangler der en “Vælg Alt”-funktion, så hvis man vil markere en hele sides tekst, fx, så skal der altså trækkes i ‘håndtag’ i lang tid mens man scroller ned igennem skærmbillederne…

Endelig er det ikke lykkedes mig at gennemskue logikken i – endsige ændre i funktionen af – den indbyggede Bing-søgning, der ligger som fast knap nede i højre hjørne, hvor et forsørrelsesglas-ikon altid er klar:

Når man har indtastet sin søgning er første side med resultater altid ‘Media’ – fotos og videoer – og man skal swipe for at komme til webresultater. Hvem pokker har besluttet at man først og fremmest vil have billeder når man søger på nettet?

Og så til butikken.

Apps fra Microsoft Store

En moderne smartphone er jo først rigtig sjov når den er blevet proppet med apps (og spil, hvis man er til den slags) – og derfor gik jeg selvfølgelig også straks på jagt.

Lad det være sagt med det samme: udvalget er slet, slet ikke så stort og varieret som i de tilsvarende butikker hos iOS og Android.

Ikke desto mindre lykkedes det mig i ret vid udstrækning at finde enten kendte apps eller alternativer, som kunne give mig en ret høj procentdel af de vanlige funktioner, tjenester og værktøjer.

Jeg kom fx hurtigt på Foursquare, Twitter og Facebook, og fik suppleret med lydoptager med SoundCloud-integration, RSS-læser, mobilbank, vejrudsigt, motionstracker, todo-lister, IMdBs film-app og meget mere.

Og så hører det bestemt også med til historien, at nogle af Nokias egne apps – især omkring kort- og navigationsfunktioner – er decideret glimrende.

Jeg har fx allerede haft god brug af rejseplanlægger-appen, der fornemt visualiserer hvilke offentlige transportmidler man kan nå, hvor og hvornår.

Nogle af manglerne skyldes jo i høj grad at app-udviklerne hos kendte firmaer enten har behandlet Windows Phone-versionerne lidt stedmoderligt eller altså slet ikke har lavet nogen apps til WP.

Andre gange gætter man dog på, at Microsoft har takket pænt nej tak, selvom udviklerne måske har henvendt sig.

Der er fx ikke nogen officiel app fra Dropbox (Microsoft pusher jo sit eget SkyDrive-onlinelager), selvom selvstændige udviklere dog har lavet apps der giver en mulighed for at hente filer.

De ting jeg savner er mestendels fra posen med forholdsvis specialiserede funktioner, som vægttrænings-værktøjet Fitocracy, men der er dog et par mere graverende mangler, udover en officiel Dropbox-app.

Jeg savner virkelig en lækker feed-læser á la FlipBoard eller Zite, der er ingen Instagram-app (æv, for sådan en hipster-fotograf som mig), og jeg kan heller ikke finde en basal tekst-editor der kan synkronisere via Dropbox (sådan som fx Plaintext eller IA Writer gør det på iOS) uden at forvanske æ, ø og å til ukendelighed.

Den mest æv’ede oplevelse

Den mest belastende udfordring kommer dog fra Evernote. Jeg har ellers været rigtig glad for de nye Mac og iOS-versioner af den kendte note-app, men WP-versionen belastet af så grundlæggende fejl at jeg ganske enkelt ikke kan arbejde i den uden hele tiden at måtte hoppe ud til startskærmen og tilbage i appen (og selv dér virker det kun noget af tiden).

Nu har Microsoft jo selv den meget fine OneNote-app som kan noget tilsvarende, og hvis jeg var lidt mistænksomt anlagt ville jeg måske gætte på at Microsoft havde indlagt benspænd for Evernote af samme grund.

Men mon ikke det er Evernote-programmørerne der bare har været lidt sløsede?

Under alle omstændigheder har jeg så meget materiale liggende i Evernote allerede, at jeg simpelthen ikke engang gider overveje at skifte.

Hvad jeg ikke har nået endnu – men glæder mig til at prøve

Jeg har som sagt begrænsede erfaringer med video-optagelser, og har heller ikke nær-analyseret fotokvaliteten, selvom jeg umiddelbart er ganske tilfreds.

Jeg har heller ikke fået leget med mobilversionen af Office-pakken (er selv gået fuldstændig over til Google Docs), og jeg har endnu ikke forsøgt mig med SmartGlass, der er Microsofts ret interessante bud på at bruge mobilen som en ‘anden skærm’ fx når man spiller eller ser video på sin Xbox.

Håber at kunne melde tilbage på dén del inden længe.

Og så er det vist også på tide at stoppe. Og for den glemsomme læser gentager vi lige opsummeringen fra toppen:

Lumia 920 er en fino-fino mobil, der dog næppe vil passe til alles behov (eller hænder), og som trækkes noget ned af irritationsmomenter i Windows Phone 8 og visse mangler (indtil videre) i app-butikken.

Jeg har dog ingen problemer med at anbefale den til dem, der måske er på jagt efter noget nyt og er lidt trætte af de samme gamle grænseflader på iPhone og Android-mobiler.

Reklamer

26 kommentarer to “Nokia Lumia 920: Stor og lækker, men ikke perfekt”

 1. mads petersen Says:

  citat: “Nåja, og når man så lytter til musik eller sine podcasts, så kan man ikke hoppe til et bestemt sted i afspilningen med et enkelt tryk eller trække i markøren.”

  Det kan man heller ikke med apple efter den sidste opdatering. Ihvertfald ikke med Harddisken podcasts

  Hvis man kan vil jeg gerne vide det

 2. Lasse S Brøste Says:

  Når du afspiller en Podcast på IPhonen, så skubber du bare logoet for den enkelte podcast op. Så kommer der en ret lækker båndspiller frem, og der kan du gøre det du efterlyser.

 3. Tjalfe Kolsbjerg Says:

  Tak for den ellers glimrende anmeldelse.
  Har savnet et anmeldelse af nogen der lader til at vide sit om smart phones og ikke nøjes med EB’s.

 4. Lars Biering-Sørensen Says:

  Tak for en fin anmeldelse.
  Mht. til Evernotes… så kender jeg ikke app’en. Men jeg vil bare nævne at netop den komplette integration med Onenote og skydrive er den væsentligste grund til at jeg ønsker mig en windows 8 “mobil enhed”. Diverse Onenote apps på IPhone og android giver nemlig ikke lige så dyb integration som det jeg har set på Windowsphones. Og efter min mening er netop Onenote Windows helt store guldæg!

 5. Anders Høeg Nissen Says:

  Tak!
  Og ja, hvis man lever i Windows-universet – og det er der jo mange der gør – så er OneNote et ret cool værktøj!
  /Anders

 6. Mads Larsen Says:

  Fin gennemgang Anders. Du har fundet mange af de samme fejl som mig.

  Dog lytter jeg ikke til musik på telefonen (da spotify mangler og jeg ikke vil ændre til xbox music) så scrubbing har jeg ikke bemærket. Det har jeg dog når man spiller film og video. Det er da det mest latterlige tiltag fra microsoft. 🙂

  Størrelsen og vægten har jeg INGEN problemer med. Når jeg holder min iP 3gs i den anden hånd føler føler jeg næsten ingen forskel. Jo det tager lige en halv til en hel dag at vænne sig til størrelsen. Når det så er sagt så kan jeg stadig se bort fra alle manglerne netop grundet den SINDSSYG smarte people, me og photo hub der bare gør mit liv meget lettere. Jeg behøver stort set aldrig at åbne facebook appen (den er forresten utrolig mangelfuld i forhold til Android og iOS 😦 ) stort set alt kan jeg klare gennem people hub og kalenderen. Det gør det vanvittig effektivt for mig at navigere og besvare ting.

  Dog vil jeg sige at den absolut smarteste ting i WP8 må være måden alle beskeder bliver integreret i beskeddelen. Ens kontakter kan det ene øjeblik skrive på facebook hvorefter de skriver en sms eller på messenger og alt sammen ender i den samme beskedtråd hvilket simpelthen er fantastisk. Aldrig mere åbne flere apps for at se hvad folk skriver. Hele kontaktdelen spiller bare så meget!

 7. Kasper Dueholm Says:

  Hejsa.

  Sidder nu med min nye Nokia Lumia 920, og kigger dr.dk
  Jeg kan til min rædsel konstatere at mobil dr.dk ikke spiller med browseren (IE), og endnu værre så kan jeg slet ikke se DR NU.

  Jeg ved ikke om det er det rette sted at spørge, men ved du om DR arbejder på at medtage WP(8) i porteføljen af understøttede systemer?

  Mvh
  Kasper

 8. Anders Høeg Nissen Says:

  Hej Kasper
  Det ved jeg, at de gør!
  Men det er selvfølgelig skidt at det ikke virker – endnu…
  /Anders

 9. Anders Høeg Nissen Says:

  Hej Mads
  Tusind tak for inputs 🙂
  /Anders

 10. don Spider Says:

  Havde samme problem på Android indtil jeg fandt ud af at man skal gå nederst på den fulde site hvor man kan klikke på vælg mobil version, som lægger en cookie i browseren, der gør at den viser mobilversionen. Herefter fungerede DR.nu også.

 11. Tau Says:

  Hvis de startede med blot at lade en IE10 Mobil enhed gå ind på HTML5 versionen i stedet for ABSOLUT at tvinge den over på Flash versionen, så kunne det være det allerede virkede.

 12. Kasper Dueholm Says:

  Hej Anders.

  FEDT at du følger op på kommentarerne – det viser commitment!
  Jeg slår koldt vand i blodet og prøver mig lidt frem engang imellem.

  TAK for svar!

  /K

 13. Kasper Thor Says:

  Hej

  Jeg er netop på vej ind i mit andet døgn som Lumia 920 ejer. Og er positivt overrasket.

  Jeg har dog haft problemer med at importere mine kontakter fra min gamle Iphone 3g. Bluetooth mellem IPH3g og WIN8 virker bare ikke. Så jeg har skullet eksportere mine IPH3g kontakter til windows contacts (Win 7) via Itunes – Derfra konvertere dem til en .CSV fil – Lave en windows live account – uploade kontakterne (i .CSV format) til windows live – koble min Lumia til windows live (microsoft-konto) for derefter at få adgang til mine kontakter….

  Mine kontakter ligger dog STADIG ikke på min nye fon, men jeg har nu et “tile” der henviser direkte til mine kontakter online. Det er virkelig ikke optimalt og har lidt mistet modet med at få mine kontakter over så de ligger i min fon.

  andre med samme problem ? … Og hvis du har IPH3g og skifter til Lumia 920 så tag dig i agt

  Og Anders: respekt for din aktivitet hér efter endt anmeldelse. Og til harddisken drengene allaround

  Kasper

 14. Bo Says:

  Fin anmeldelse, som dog bærer præg af, at anmelderen tilsyneladende ikke rigtig ved om han skal anmelde telefonen eller styresystemet.

  For så vidt angår anmelders anmeldelse af styresystemet tager kritikken overvejende udgangspunkt i ‘at det ikke virker lige som på IOS/Android’. Men det er vel netop en del af pointen med et andet styresystem?

  Personlig finder jeg såvel editering og navigation langt mere overskuelig på Windows Phone end på IOS 🙂

  I øvrigt mener jeg, at det er en skændsel, at DR *stadig* ikke understøtter Windows Phone!

 15. Tom Juul Andersen Says:

  Kære Tua
  Det er video formatet den er gal med ;( “bliver ikke understøttet af wp8rt “sitet virker skam i IE10 😉 og ser til med også godt ud.
  /tja;)

 16. Tom Juul Andersen Says:

  Kære Anders
  Takker for dit fine review.

  Her er et par af mine oplevelser.

  En ting jeg selv syntes er ret fedt ved WP8. Er at den ligger apps i orden for mig. Eks. installer jeg en foto app bliver der lagt en genvej inden under min foto tiles;)

  “Nokia Drive+Beta” Fra Virum til Hamburg og tilbage.
  Det spiller max. (skal siges jeg ikke er den store GPS nørd mht. gps. funktioner) Men jeg kom fra A til B uden at kører forkert 😉

  Med hensyn til børnehjørnet Yahooooo fantastisk ide for dem som har børn. Hvis det altså bare virkede ordenligt 😉 Problemet opstår når man vælger at ligge en kode på sin normale konto som man jo gør, så kræver det nemlig også man kan koden for at lukke børnehjørnet op. Hmmm ik så heldigt.

  Ps.Takker for fantastiske podcast 😉
  /Tja

 17. Anders Høeg Nissen Says:

  Tak for dine supplerende input – og for de pæne ord, sæføli!
  /Anders

 18. Hans Nielsen Says:

  Hej Anders,

  tak for en rigtig fin gennemgang af dit første indtryk af NL920 – bliver nysgerrig på at høre mere 🙂

  Jeg bryder mig dog ikke om, at du anvender ordet “børnefri”, da du med dette udtryk kommer til at sidestille børn med andre fænomener, som man gerne vil være “fri” for, som i fx “sygdoms-fri”, “gælds-fri”, “luse-fri” osv, hvilket jeg finder lidt usmageligt.

 19. Obligatorisk Says:

  Hey Anders!
  Du skriver sidst i artiklen: “Håber at kunne melde tilbage på dén del inden længe.”.
  Er det noget der kommer at ske?

 20. Anders Høeg Nissen Says:

  Hm, det måtte det jo gerne – men er desværre ikke rigtig kommet videre med det…
  Det står dog stadig på todo-listen :-S
  /Anders

 21. Anders Høeg Nissen Says:

  Hej Hans
  Tak – også for din kommentar.
  Jeg beklager hvis det har stødt dig, men måske er dette ikke stedet at diskutere personlige holdninger til børn – eller mine (måske pauvre) forsøg på at være ironisk?
  Lad os tage den hvis vi mødes ude i virkeligheden en dag 🙂
  /Anders

 22. Johnny Bechmann Says:

  Hej
  Jeg har to spørgsmål til nun nye 920
  1 kan man få et T9 tastatur der kan integreres
  2 kan man ikke lægge nye sms toner ind

  Johnny

 23. Anders Høeg Nissen Says:

  Hej Johnny
  Det ved jeg simpelthen ikke lige på stående fod. Er bange for at du må søge hjælp ude på nettet. Måske på Mobilsiden? Eller i Windows Marketplace?
  /Anders

 24. Johnny Bechmann Says:

  Tak Anders
  Den var ellers sat til salg igen men men alt er jo så nyt og læst mig frem til at der kommer omfattende opdateringer snart gg
  såå den gl HTC røg i stedet gg
  Tak for hjælpen
  /Johnny

 25. Martin Says:

  Nu har jeg haft Lumia 920 i et halvt år og sikke en lorte mobil, undskyld mit sprog. Jeg havde sådan glædet mig til at få en ny mobil og tænkte neeej en ny slags Nokia.

  Vil lige sige har aldrig haft en Nokia, så den vil jeg prøve og køber den i dyre domme, og hold da kæft en omgang lort siger jeg bare, for det første er der næsten ingen apps til og dem der er er møg dårlige, derefter den kan ikke bruge andre browser arrrrg altså man kan ikke downloade mange forskellinge apps.

  En anden ting det styresystem der er på mobilen er jo lavet børn, selv min datter på 8 år syntes at den er kedelig og alt for et kedeligt at browse rundt på.
  Nokia gør nået NU. Især det med man ikke kan bruge andre browser.

 26. Peer Says:

  En af mangler er vel DR selv.

  Hvordan kan man forsvarer ikke at understøttet WP8 i DR NU?

  Synes nu ikke helt man varetager sine public service forpligtelser ved bevidst at gå uden om WP8.

  Det er en ommer DR!


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: