Danske Podio solgt til Citrix

Podio er blevet købt af Citrix

Den danske opstartsvirksomhed Podio er kun et år efter sin officielle lancering blevet solgt til Citrix. Det skriver Techcrunch

Det velanskrevne blogmagasin Techcrunch Europe har beskrevet Podio som “Facebook for erhvervslivet”, hvilket de to stiftere Anders Pollas og Jon Froda godt kan genkende men alligevel ikke er helt enige i. Der er nemlig meget mere end statusopdateringer og sociale netværk i deres værktøj, som allerede bliver brugt af tusindvis af mennesker og virksomheder verden over.

De to stiftere startede virksomheden i en gammel kælderbutik på Vesterbro for mindre end tre år siden.

Med Podio kan man samle stort set alle processer i ens virksomhed et sted. Planlægning, marketing, jobopslag og den daglige kommunikation – både eksternt og internt. Ydermere kan man med ganske få klik skræddersy sine egne “rum” i Podios app-store. På den måde kan Podio tilpasses virksomheder af mange forskellige slags og størrelser.

“Podio har et stærkt team, en erfaren ledelse og har desuden bevist, at de kan få kunder og tjene penge. Derfor tror vi på dem,” siger Nikolaj Nyholm, partner i Sunstone Capital, der i februar 2011 skød 22 millioner kroner i risikovillig kapital i Podio.

Pengene blev blandt andet brugt til et fremstød i USA i form af en butik i San Francisco, hvilket tilsyneladende har givet pote med det aktuelle salg af den lille virksomhed – men de nærmere oplysninger om salget foreligger ikke endnu.

Hør mere om hvem og hvad Podio er i dette indslag fra Harddisken.

Og læs en af stifternes egen historie om opstartseventyret: Jon Froda

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: