Lyse ideer der holder

Hør udsendelse

Hvordan designer man ideer, som holder i mange år ud i fremtiden?

Når man står med et produkt i hånden – en ny smartphone, et nyt kamera eller måske en dims som en iPad eller talesyntesen som Siri på iPhone – noget man aldrig har set før – så tænker man jo sjældent over, hvor lang tid der er gået, og hvor mange arbejdstimer, der er lagt, fra den første ide blev undfanget til det faktiske produkt lå klart i butikkerne.

I dagens udgave af Harddisken fortæller vi historien om en opfinder, der havde en løsning – men manglede et problem. Det fik han til gengæld, da han mødte en blind mand på en flytur.

I vores gadgetnyheder kommer Nikolaj Sonne i studiet og anmelder en miniprojektor med iPhone-dock, der kalder sig selv “en fest i en kasse”. Hvor meget fest der så lige er, svarer Nikolaj på…

I it-nyhederne fortæller vi om ny datalovgivning i EU, Googles nye privacy-regler, den it-kriminelle Kim Dotcom og hans spektakulære anholdelse i bedste krimistil, og endelig vender vi kort iBook Author – Apples nye værktøj til at lave fagbøger til iPad med illustrationer, video og meget mere.

Til sidst skal vi også høre om to nye hollandske tjenester:

Værktøjet Wakoopa, som marketingfolk bruger til at studere vores adfærd på nettet, og Roamler, der kan hjælpe os med at tjene lidt lommepenge i hverdagen.

Links:

Ray Kurzweil

BenQ projektor

Wakoopa

Roamler

EU-kommisær Viviane Reding om EUs nye datalovgivning

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: