It-iværksættere i træningslejr

Hør programmet

Der er flere danske it-virksomheder som har god vind i sejlene, også i udlandet – blandt andet Podio, som vi tidligere har nævnt, som, og som har fået investeringer på millioner dollars.

Der er stadig et stykke vej til Google-niveau, men de er et godt eksempel på at danske iværksættere bestemt godt kan være med – også selvom man traditionelt taler om at vi både her i Danmark og resten af Europa har det svært i konkurrencen mod de tunge drenge i USA og særligt selvfølgelig Silicon Valley.

Og i hvert fald kan man konstatere, at det ikke er gode ideer vi mangler herhjemme – det fandt vi ud af, da vi for nyligt besøgte den såkaldte Startup Weekend i København. Her mødtes 120 entusiaster for at dele ideer og udvikle produkter i én, lang arbejdsproces på lidt over to døgn.

Startup-træningslejre

I programmet kan man møde manden bag workshoppen og folk fra to af de deltagende projekter, og så tager vi også en smuttur til Paris for at besøge Le Camping, en helt nyetableret fransk træningslejr for iværksættere.

Og til sidst skal vi også høre hvordan man i det danske firma Prehype arbejder med at opbygge en startup-kultur indenfor virksomhedernes egne mure.

Der bliver dog også tid til nyheder, i denne uge om Googles rapport om den danske internetbranches bidrag til bruttonationalproduktet og om Twitters 5-års fødselsdag.

LINKS:
Startup Weekend i København
Startup Bootcamp
Memolane – der vandt første Weekend
Cast.li – der fik særlig pris på SW i Århus
Le Camping – iværksætterlejr i Paris
Prehype – startup i større virksomheder
Tidligere udsendelse bla om Podio

Medvirkende:
Alex Farcet
Eric Lagier
Lasse Chor
Alice Zagury
John Lewis
Henrik Werdelin

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: