NytårsDisken 2010

Hør udsendelsen

Juleferien er selvfølgelig højtid for tilbageblik, og således også her i programmet, hvor vi har samlet en række greatest hits fra det forgangne år.

Vi lægger ud med et genlyt på januars BrugerDisken, hvor vi bad lytterne indsende historier om de teknologiske udviklinger eller produkter der havde gjort størst indtryk.

Næste snapshot er fra foråret, hvor vi besøgte en amerikansk high-school, der havde sagt farvel til papirbøger og indført e-bøger istedet.

Derfra videre i fuldt firspring til begrebet careware – og historien om det danske firma der lader folk styre en spillekonsol fra styrepinden på en kørestol.

Et emne der har optaget mediebranchen i år er forretningsmodeller og truslerne fra Google og algoritmerne. Mercedes Bunz er ved at skrive en bog om emnet og fortæller om udfordringer og muligheder.

Ellers har det jo også været tablet-computernes år, og udover iPad har især Samsung Galaxy Tab tiltrukket sig opmærksomhed.

Og så handler det jo meget om statusopdateringer og Twitter-beskeder og hvad vi ellers deler – og det kan også være motionsruter, genetisk sammensætning og forbrændings- og aktivitetsmønstre.

Altsammen bliver vendt igen i dette kærlige tilbageblik i NytårsDisken 2010.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: