Harddisken live fra New Media Days

Skal den danske mediebranche lære af Silicon Valley og se sine fejl i øjnene som erfaringer fremfor nederlag? Er internettet public service? Har Danmark et ungt vækstlag, som vil redde de danske medier?  Alt og dette kan du høre om i dagens udgave af Harddisken, der sender direkte fra konferencen New Media Days i Tappehallerne på Carlsberg.
Vi skal møde Henrik Moltke (se foto) fra Mozilla Foundation, der vandt årets ærespris. Og vi skal møde to af de unge mediefolk, der er med i NMD’s talentkatalog (Lærke Ullerup og Mark Jensen) præsenteret af projektchef Didde Elnif.
Vi taler om at fejle og lære af det med Nikolai Thyssen, Information og Rolf Ask Clausen fra Ingeniøren.
Nikolaj Sonne besøger os i den gamle tappehal med en spritny mobil i lommen, og bagefter ringer Anders Høeg Nissen hjem og fortæller os, hvad han laver til en konference for mHealth i Washington. mHealth står for sundhed understøttet af mobilteknologi.
Harddiskens sidste 10 minutter er dedikeret til nørder, der legede med åbne data til Data Camp på IT Universitet i sidste uge. Hør blandt andet, hvordan man på under seks timer kan lave en app til en iPhone, der kan hjælpe bilister med finde ledige parkeringspladser i det indre København.
Reklamer

En kommentar to “Harddisken live fra New Media Days”

  1. Tweets that mention Harddisken live fra New Media Days « Harddisken -- Topsy.com Says:

    […] This post was mentioned on Twitter by Henrik Fohns and Michael Sperling, Lars Sønderskov. Lars Sønderskov said: RT @Funzafunza: Harddisken live fra New Media Days – nu som podcast http://bit.ly/9UkRTg […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: