Smartphone-battle på vej

Der er gang i smartphone-verdenen i disse dage!

Idag blev der åbnet også for brugerne i den danske udgave af Android Market, altså der hvor vi finder programmer til vores Android-mobiler.

Hidtil har vi kun kunnet få gratis-apps, men nu er der altså – langt om meget længe, Google! – blev åbnet for både større udvalg og ikke mindst muligheden for at danske udviklere kan sælge til danske brugere. We like.

Nokia slår igen

Torsdag tager vi til Nokia-arrangement, hvor  finnernes danske venner præsenterer både den nye N8-mobil, opdateringerne på Nokia’s smartphone-OS Symbian ^3, og så helt overordnet de kommende måneders mobilstrategi – der forhåbentlig kan give flere svar på hvordan Nokia vil tackle konkurrencen fra udfordrerne iPhone og Android (og Blackberry).

…og det gør Microsoft også!

Endelig skal vi også på mandag på besøg hos Microsoft, der officielt lancerer deres nye mobil-OS, Windows Phone 7 (det ligger stadig ikke godt i munden…).

Vi var ganske begejstrede, da MS oprindelig viste os Phone 7 på mobilkongressen i Barcelona i februar, men der er gået laaang tid siden da – Android er blevet opdateret til 2.2 og findes på masser af nye mobiler, og iPhone’n er nået til version 4 – så det bliver interessant at se om Phone 7 stadig føles frisk og brugbart.

Følg med her på bloggen efterhånden som vi kommer hjem fra præsentationerne…

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: