Google Instant giver svar med det samme

Google leverer svar på dine søgninger på ganske få tiendedele sekunder – men folkene i Mountain View mener stadig der er kostbar tid at spare når man søger.

Derfor har de nu lanceret Google Instant – der som navnet antyder leverer søgeresulater øjeblikkeligt, ja faktisk før du overhovedet er færdig med at søge!

Når man skriver i søgefeltet, foreslår Google ord eller sætninger, der har de gjort længe. Men med Instant viser de også de skiftende resultater for den aktuelle indtastning, efterhånden som man skriver bogstaverne og ordene ind i feltet.

Skriver man “Dan” dukker ét sæt resultater op, fortsætter man med “Danmark” eller “Danmarks Radio” skifter listen med resultater (og ikke bare som idag en række forslag til søgefraser) under søgefeltet, løbende og dynamisk.

Det virker RET overbevisende!

Det kan dog være svært at overskue hvilke konsekvenser det evt. kan få for annoncerne på søgesiden og den relaterede business.

Men bortset fra det, så var min første reaktion egentlig, at det jo er meget godt altsammen, men jeg besøger faktisk Google.com meget sjældent, fordi jeg laver så godt som alle søgninger direkte i adresselinjen i Chrome eller søgefeltet i Firefox.

Heldigvis rapporterer TechCrunch, at Google Instant også er på vej til browsere og senere mobiler.

Reklamer
Lagt i Web. Tags: . 2 Comments »

2 kommentarer to “Google Instant giver svar med det samme”

  1. Rolf Says:

    Google Instant er helt et spændende tiltag, og det vil med sikkerhed ændre på den måde vi søger på! Personligt synes jeg også det virker rigtig overbevisende.

  2. Pete Says:

    Nah, jeg har allerede slået det fra. Det er bare ikke hurtigt nok.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: