Video: de nye PlayStation Move-controllere


(c) Sony

Nintendo har i de sidste 2-3 år været kongen af dagligstuens sociale spiloplevelser med sin Wii-konsol og de medfølgende trådløse Wiimotes.

På trods af Wii-skader, smadrede fladskærme og meget mere har Nintendo haft publikum med sig, selvom konsollen også plages af halvdårlig grafik og mangelfulde specifikationer.

Dét har nu fået både Microsoft og Sony til at svare igen. På den store spilmesse E3 præsenterede de to giganter deres løsninger, Kinect og Move, som skal gøre henholdsvis Xbox og PlayStation til sociale maskiner, ligesom Wii. (Vi har tidligere skrevet lidt om Microsofts Kinect her).

På besøg hos Sony

Her tirsdag var redaktionens udsendte så til Sony-arrangement hos Nordisk Film, for at se både 3D-tv, 3D-spil og altså det nye Move-system med trådløse, bevægelsesfølsomme controllere.

Der var to demo-spil linet op, et sportsspil med frisbee-golf og så et noget mere børnerettet spil med små minispil – skær frugt i stykker, få en frø til at zappe fluer med tungen, og så videre.

Den umiddelbare reaktion

Det er såmænd ganske sjovt at lege med de enkle spil – i hvert fald hvis man er flere om det. De sociale stue-lege har vist deres værd hos Nintendo, og selvom PS Move føles lidt efterligner-agtigt, så funker formlen jo stadig.

Samtidig er Sonys controllere tilsyneladende noget mere præcise end Wiimoterne, og det åbner muligheder for langt mere avancerede spil, som vi dog ikke så noget til idag. Men vi glæder os til at prøve – ligesom vi også glæder os til at prøve Xbox Kinect en dag…

Foreløbig kan man her opleve elektronista Christiane Vejlø forsøge sig med den nye teknologi.

[blip.tv ?posts_id=3865268&dest=-1]

Reklamer

3 kommentarer to “Video: de nye PlayStation Move-controllere”

  1. Christiane Says:

    sjovt var det, men måske mindre elegant 😉

  2. Christiane Vejlø » Blog Archive » Hvad sker der med de 3D briller? Says:

    […] et par små underholdende lege, og det er det kommet en lille film ud af som du kan se her. Tak til Harddisken for lån af […]

  3. Wii, Move og Kinect – spillekonsollernes kamp « Harddisken Says:

    […] Sony er ved at svare igen med nye controllere til deres Playstation, de såkaldte Playstation Move, som i virkeligheden er en slags avancerede udgaver af Wiimotes – med større præcision og flere funktioner, men samme princip. (Se video her). […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: