Ny iPhone 4 virker bedst med tape

Apples nye iPhone 4 kom i handlen i dag (ikke i Danmark). Og nettet flyder over med historier om, at telefonen ikke virker, hvis man holder den i venstre hånd og dermed har sin hånd henover det sted, hvor 3G-antennen og WiFi-antennen mødes. Kontakten med huden ødelægger telefonens evne til at sende. Antennen er lagt rundt om telefonen i et helt nyt design.

Men det amerikanske magasin Fast Company har et godt tip. Tag et lille stykke tape og sæt det på det følsomme sted, så huden ikke har direkte kontakt med telefonen. Og VUPTI så virker den igen.

Man kan selvfølgelig også købe et cover til at beskytte telefonen. Men alt i alt virker det som en meget dårlig start for den dims, der skulle være tiden mest coole gadget – nu med tape: Hvor cool er det lige?

Reklamer

13 kommentarer to “Ny iPhone 4 virker bedst med tape”

 1. Morten Leon Nielsen Says:

  Hvem bruger venstre hånd til mobilsamtaler? 🙂

  Uanset hvad, og jeg er stor fan af Apple, så er det her en stor brøler fra Apple. Det ligner ikke Apple at sløse med sikkerheden – men iPhone 4 slap alligevel ud. Det ligner ikke Apple at sende et produkt med så stor en fejl ud på markedet.

  iPhone 4 er måske forbandet eller Apples helt store ulykkesfugl? Vent på 4G’eren om et år eller 4GS om to. 😉

 2. Thomas Behrndtz Says:

  Hmm, og på den gamle iPhone brillerede de med at placere 3G-antennen i bunden af telefonen, dvs. der hvor man altid har hånden.

  Nå, men de vil jo også bare have, man bruger Wi-Fi til det hele. Ellers virker videoopkaldet jo ikke.

 3. Pia Hvid Says:

  Jeg bruger altid telefonen med venstre hånd, selv om jeg er højrehåndet – en vanesag, sikkert – men jeg ville få massive problemer med den her lille sag. Utroligt, de kan lave sådan en brøler!

 4. Henrik Føhns Says:

  En lytter hævder på Twitter, at det samme er tilfældet med HTCs mobiler. Er det ligefrem en industristandard ikke at være venstrehåndet?

 5. Ole Says:

  Jeg finder Mortens bemærkning om “Uanset hvad, og jeg er stor fan af Apple,” ret sjov. Uanset hvad de laver er deres fans parate til at købe og tilgive dårlig design eller kvalitet eller høj pris. Sikke dog en drømmesituation at befinde sig i, den fremkalder nok stor misundelse hos Microsoft.

 6. Apple fan Says:

  Fejlen er løst i iOS4.0.1 som er lige på trapperne…

 7. Drejsen Says:

  @Apple fan:

  Hvordan kan en opdatering af iPhonens software rette op på en hardware fejl?

 8. Bay Says:

  Holder telefonen med venstre hånd ! mange der er højrehåndet gør, hvis der nu skal skrive et notat!

 9. en venstrehåndet peter Says:

  fejlen er der ikke i HTC Legend.

 10. Johannes Aagaard Says:

  Harddiskens lovprisning og især Nikolaj Sonne af iPhone 4 er simpelthen for meget – på trods af denne telefons erkendte problemer. Og det er jo ikke første gang, at Apple sender produkter på markedet, som ikke er ordentligt gennemtestet.

  Jo, telefonen er lækkert designet (selv om den ikke er synderlig behagelig at holde på og fingeraftryk ses overalt), den har en fornemt materiale finish (især uden bumper) og brugerfladen er rigtig, rigtig god.

  Men antenneproblemerne er ikke til at overse og betyder reelt, at man ikke kan anbefale denne telefon, førend problemet er løst eller at der kommer en ændret version. Dét er reel forbrugerinformation.

  Men tilbage til Harddiskens helt særlige glæde ved Apple produkter, for hvor blev jeres kritiske sans af i forbindelse med en foromtale af iPad’en. Foruden helt indlysende mangler (Flash, mini-usb, GPS og multitasking f.eks.) har flere (inklusive jeg selv) oplevet, at den ved normale sommertemperaturer bliver meget varm og får hedeslag – med beskeden “iPad needs to cool down before you can use it” på skærmen.

  Men da var i måske allerede faldet i svime?

 11. Anders Høeg Nissen Says:

  Hej Johannes

  I svime er vi ikke faldet – og følger du generelt med i programmet ved du forhåbentlig også, at vi jævnligt er efter Apple med kritik – også af iPad og iPhone, flash-problematikken, multitasking etc.

  Kan det være at Apple får meget omtale? Jovist, men de ER også på godt og nogle gange ondt med til at skubbe udviklingen, så helt urimeligt synes jeg ikke det er.

  I sidste uge var Sonne begejstret, jo tak, men han havde i øvrigt på det tidspunkt ikke haft held med at fremprovokere antenneproblemer (i hvert fald ikke problemer som ikke også kunne fremprovokeres på andre smartphones). Derfor gik vi måske ikke nok ind i antenneproblemet – omend der jo altså er meget andet at tale om ved telefonen. Så det er sikkert noget man bør vende tilbage til.

  PS. Blogposten du har kommenteret på er vel også et eksempel på at vi ikke bare hylder Apple ukritisk? 🙂

 12. Lytter Says:

  Jeg er helt enig med Johannes. En overgang var det så slemt, at der lod til at være 10 minutter afsat af hvert program, til at diskutere hvad nu end Apple lavede i denne uge. I et lidt uheldigt eksempel gjorde i meget ud af, at det ikke var skjult reklame når nu i nævnte en Samsung telefon, hvor der i samme show blev nævnt iPhones ved hver chance.

  Selvfølgelig foretrækker alle nogle produkter frem for andre, men når i gentagne gange afsætter store dele af et program for at dække en mindre opgradering af en af deres serier – så får
  mange lyttere desværre en lidt dårlig smag i munden. Noget andet er, at når personlige meninger sniger sig ind, så handler det ofte om, at hvad der nu end diskuteres fungerer bedre hos apple. Disse ting kombineret, har i flere tilfælde fået et afsnit til at virke som en timelang reklame.

  Men andre må have sagt det, for det er ikke så slemt længere, og gadget-nyhederne lader til at have fået lidt mindre plads – de har jo også deres eget program.

 13. Hans Christian Says:

  Der er alt for meget snobberi for apples produkter i det hele taget. Det viser virkeligheden jo også, når folk vil gi flere tusinde kroner for en Iphone 4G, der ikke virker uden et stykke tape!


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: