BrugerDisken – iPhones, sociale medier og brugerskabt indhold

mikrofon

Hør udsendelsen

Det kan næppe være undgået nogens opmærksomhed, at vi lige har overstået en nytårsaften. I den forbindelse er det jo kotume at skue tilbage, og da vi samtidig – i hvert fald ifølge den populære opfattelse – er trådt ind i et nyt årti oven i købet, så er det også på sin plads at kigge tilbage på tiden der er gået siden vi rundede år 2000.

Hvad er der sket, hvordan har teknologien udviklet sig – og hvordan har vi taget den i brug, ikke mindst?

Eksperimentet BrugerDisken

For ikke bare at lytte på os selv plapre herinde i studieboblen søsatte vi i december måned eksperimentet Brugerdisken, hvor vi bad Jer lyttere om at bidrage med egne historier om spændende, vigtig eller omvæltende teknologi fra 2000-og-nullerne – og det er der faktisk et par håndfulde af Jer der har gjort, og rigtig, rigtig mange tak for det!

Når vi bad Jer være med, var det ikke bare for at slippe for selv at lave noget, men fordi vi værdsætter Jeres mening og så fordi det med at brugerne på nettet har fået muligheden for selv at bidrage med både tekst, lyd og billede er blevet en slags megatrend for de sidste ti års teknologiske udvikling. Det er faktisk også en rød tråd i mange af de lytterindslag vi har modtaget, så på den måde passer det hele fint sammen…

I den næste lille times tid lader vi således Jer komme til orde – og det kommer til at handle om både iPhone-programmer, elektronisk musik, Youtube, blogs, Twitter, Google og pulsure, for nu bare at nævne et lille udpluk.

Tak fordi I var med!

Tusind tak til Jer der sendte Jeres historier ind – og også tak til alle Jer der opmuntrede os til at kaste os ud i eksperimentet. Set i bakspejlet er der nok et par ting man kunne have grebet anderledes an, men vi tror godt vi tør sige at det ikke er sidste gang vi efterlyser input og bidrag fra Jer! Det har været supersjovt at lege med, og rigtig, rigtig fint at høre de historier der er kommet ind!

Tak til Sammy Pedersen, Jakob Bøtter, Frederik Rostrup, Stener Glamann, Frederik Mens, Lea Korsgaard, Alex Weinstein, Mikkel Meinike, Claus Dahl, Kim Elmose, David Mondrup, Ronni Tino Pedersen og Thomas Jam Pedersen.

Reklamer

3 kommentarer to “BrugerDisken – iPhones, sociale medier og brugerskabt indhold”

 1. Johan Sivertsen Says:

  Jeg synes i forbigår http://www.grooveshark.com. Jeg har ikke prøvet spotify, men så vidt jeg kan høre tilbyder grooveshark den samme service, men for hele verden.

 2. Anders Høeg Nissen Says:

  Hej Johan

  Jeg tror faktisk vi har nævnt Grooveshark et par gange, omend et nok er længe siden. Men personligt har jeg haft enormt svært ved at regne ud om de er lovlige og om de har et bud på en realistisk forretningsmodel.

  Indtil for et års tid siden kørte de vist en model hvor brugerne selv lagde musikken online – og hvordan dét kunne være lovligt forstod jeg aldrig.
  Dén model har de vist droppet, men jeg kan stadig ikke regne ud hvilke aftaler de har lavet med musikere og udgivere.

  Hvis nogen kan hjælpe mig/os med at finde ud af om Grooveshark har en stabil og realistisk forretningsmodel, så ville det være cool. For jo, det er en ganske udmærket tjeneste (selvom jeg stadig ikke synes den er af så høj kvalitet som Spotify), men hvis den ikke er baseret på en juridisk sund og økonomisk realistisk forretning, så har den nok en begrænset levetid…

 3. Tim Nielsen Says:

  Tak for en god brugerdisk, det var både informativt og ganske hyggeligt, omend I brugte lige vel meget tid på iPhone og indhold til denne.

  Jeg forstår ikke, hvorfor I hele tiden omtaler Spotify , når vi I Danmark stadig ikke kan tilgå den(native) . Det ville give meget mere mening, at omtale en tjeneste kaldet http://www.Last.fm, som bruger samme teknik. CBS Corp står bag denne tjeneste, så lur mig om de ikke har alle aftaler på plads(?). Det koster desværre (Det har været gratis) en lille skilling, men man får det første fiks gratis.

  Jeg mener bare, det er dumt med omtale af en tjeneste, som de fleste endnu ikke kan bruge eller har adgang til via en “dansk” IP.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: